Ervaringen

Do-In Yoga en Kinderyoga


Saskia raakt je echt met liefde aan. In haar hele manier van zijn. Je voelt je meteen welkom bij haar. Haar aandacht voor jou is oprecht, is echt. Ik heb haar zien groeien tijdens de opleiding tot Do-In Yoga docent. Met haar aanwezigheid en woorden geeft ze je een gevoel van ruimte en lichtheid.

Claudia Heijdel (oprichter Do-In School)


Saskia is een heel prettig, vrolijk & liefdevol persoon met fijne, zachte energie. Daarmee weet ze goed tot de kern te komen en je te helpen waar nodig. Ze neemt je serieus en behandelt je in het geheel. Ook haar do-in yogales is prettig, vloeiend en laat je energie weer lekker stromen. Aanrader!
Lisette


DO-IN is voor mij het wekelijks onderhoud van mijn lichaam: Kloppen, strekken, ademen, voelen. Leren over meridianen en acupunctuur punten en grepen toepassen op mijn eigen lichaam en dat van anderen.  Lachen om onszelf en elkaar. En dan, na ruim een uur, is alles in mijn lijf en hoofd weer gaan stromen!

Hilly


Hannah heeft het erg naar haar zin gehad met de Kinderyoga, ik vond haar er altijd blij en tevreden uitkomen op dinsdag. Ik wil haar dan ook graag weer opgeven voor de 10 lessenreeks in het nieuwe schooljaar! 
Moeder Eva

Ik ben al een aantal maanden thuis met een burn out. Ik baal daar vreselijk van, maar probeer ook uit wat mij wel energie en rust geeft. Ik heb ontdekt dat de do-in yoga mij die aandacht geeft die ik nodig heb. In stilte langzaam en met aandacht naar mijn lichaam leren luisteren en ontspannen. Als ik naar de do in yoga ben geweest, voel ik de rest van de dag de rust er vanuit gaan.

Marjan


Saskia; jouw yoga lessen zijn leuk en erg fijn! Jouw Do-In Yoga les geeft mij niet alleen meer energie en rust, maar zorgt er ook voor dat, door alle strekkingen, ik soepel in mijn lijf blijf. Je bent een vrolijk en betrokken mens en dat breng je ook mee in je les geven. Je kennis van Shiatsu deel je in je lessen. Leuk om ook hiervan te leren! Dank hiervoor!

Wendy


Meer recensies? Kijk op mijn Facebook paginaNextdoor of Google pagina.

Behandelingen+workshops


De Shiatsubehandelingen van Saskia geven mij veel inzicht in het functioneren van mijn lijf. Saskia stelt je direct op je gemak met haar zachtheid en openheid. Ze komt snel tot de kern en stemt haar behandeling zorgvuldig af op jouw behoeften. De behandelingen geven me precies wat ik op dat moment nodig heb, bijvoorbeeld meer energie of verbeterde spijsvertering. Ik vind Saskia een fijngevoelige professional met groot hart voor het lichamelijk en geestelijk welzijn van mensen.

Charlotte


Ik heb Saskia leren kennen als een zeer betrokken shiatsutherapeute en een gevoelmens pur sang. De effecten van een behandeling zijn goed voelbaar, soms zelfs verbluffend. Ik kijk altijd weer uit naar het volgende bezoek! 
Cindy


Saskia is een heel prettig, vrolijk & liefdevol persoon met fijne, zachte energie. Daarmee weet ze goed tot de kern te komen en je te helpen waar nodig. Ze neemt je serieus en behandelt je in het geheel. Ook haar do-in yogales is prettig, vloeiend en laat je energie weer lekker stromen. Aanrader!
Lisette


Ik heb bij Saskia de Rite of the Womb gedaan. Ik heb het ervaren als een fijne manier om oude emoties los te kunnen laten op een zachte en liefdevolle manier. De wijze waarop Saskia deze rite begeleidde vanuit haar kennis en ervaring, was eveneens vanuit zachtheid en respect waarbij zij zich door haar intuïtie liet leiden. Kortom een heel fijne ervaring, die zeer krachtig is en die ik zeker nog eens zal herhalen.

Nogmaals dank, Andrea


Ik bedank Saskia hartelijk, zij heeft met haar Shiatsu therapie een ernstige klacht van pijn en tintelingen aan de uiteinden van de tenen verlicht. Dit is veroorzaakt door een  chemotherapie agressief tegen zenuwuiteinden (myeline). De traditionele medicijnen hadden geen effect.


(Italiano: Ringrazio di vero cuore Saskia, che con il suo massaggio Shiatsu ha migliorato un grave problema di dolori e formicolii alle estremità dei piedi causati dalla somministrazione di una chemioterapia particolarmente aggressiva sulla mielina delle terminazioni nervose. I farmaci tradizionali non avevano avuto alcun effetto.)

Angela