Ervaringen


Saskia raakt je echt met liefde aan. In haar hele manier van zijn. Je voelt je meteen welkom bij haar. Haar aandacht voor jou is oprecht, is echt. Ik heb haar zien groeien tijdens de opleiding tot Do-In Yoga docent. Met haar aanwezigheid en woorden geeft ze je een gevoel van ruimte en lichtheid.

Claudia Heijdel (Do-In School)


DO-IN is voor mij het wekelijks onderhoud van mijn lichaam: Kloppen, strekken, ademen, voelen. Leren over meridianen en acupunctuur punten en grepen toepassen op mijn eigen lichaam en dat van anderen.  Lachen om onszelf en elkaar. En dan, na ruim een uur, is alles in mijn lijf en hoofd weer gaan stromen!

Hilly


Ik ben al een aantal maanden thuis met een burn out. Ik baal daar vreselijk van, maar probeer ook uit wat mij wel energie en rust geeft. Ik heb ontdekt dat de do-in yoga mij die aandacht geeft die ik nodig heb. In stilte langzaam en met aandacht naar mijn lichaam leren luisteren en ontspannen. Als ik naar de do in yoga ben geweest, voel ik de rest van de dag de rust er vanuit gaan.

Marjan


Saskia; jouw yoga lessen zijn leuk en erg fijn! Jouw Do-In Yoga les geeft mij niet alleen meer energie en rust, maar zorgt er ook voor dat, door alle strekkingen, ik soepel in mijn lijf blijf. Je bent een vrolijk en betrokken mens en dat breng je ook mee in je les geven. Je kennis van Shiatsu deel je in je lessen. Leuk om ook hiervan te leren! Dank hiervoor!

WendyDe Shiatsubehandelingen van Saskia geven mij veel inzicht in het functioneren van mijn lijf. Saskia stelt je direct op je gemak met haar zachtheid en openheid. Ze komt snel tot de kern en stemt haar behandeling zorgvuldig af op jouw behoeften. De behandelingen geven me precies wat ik op dat moment nodig heb, bijvoorbeeld meer energie of verbeterde spijsvertering. Ik vind Saskia een fijngevoelige professional met groot hart voor het lichamelijk en geestelijk welzijn van mensen.

Charlotte


Ik heb Saskia leren kennen als een zeer betrokken shiatsutherapeute en een gevoelmens pur sang. De effecten van een behandeling zijn goed voelbaar, soms zelfs verbluffend. Ik kijk altijd weer uit naar het volgende bezoek! 
Cindy