nieuws aug 2020

Hallo lieve lezers,
Laat je kind(eren), familie, vrienden en kennissen ervaren wat een Shiatsu behandeling en/of Do-In Yoga les kan betekenen!

Open Dag 5 september
Altijd al meer willen weten over Shiatsu & Do-In Yoga? Kom en ervaar een gratis Shiatsu behandeling en/of gratis Do-In Yoga les op de Open Dag: Zaterdag 5 september van 11.00-17.00uur.

Do-In Yoga lessen zijn om 11.30uur en om 15.30uur. Een Shiatsu behandeling is de hele dag door voor 10min. Lekkere hapjes en Yogi thee aanwezig. Geef je op, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Meldt je hier aan. Of via telnr 0624616808.
 
Workshop Verbind je met de kracht van Moeder Aarde
Meer weten over het Aarde element? Yoga & Shiatsu wijzen je de weg! Kom het ervaren op zaterdag 19 september van 10.00-12.00uur. Met een lekker hapje en Yogi thee. Zet hem alvast in je agenda! Beperkte plaatsen beschikbaar (max. 4 personen). Meer info.
 
Workshop Ouder- en Kindyoga
Ontdek hoe je samen met je (klein)kind op speelse wijze Yoga kunt doen! Yoga kan je helpen om je gevoelens en gedachten beter te begrijpen. Bijvoorbeeld als je je zorgen maakt, moe bent of druk in je hoofd. En Yoga oefeningen kunnen daarbij helpen! Zaterdag 3 oktober van 11.00-12.00 uur. Tip: zet hem alvast in je agenda. Meer info.
 
 
Inner Smile studio gesloten ivm vakantie
De studio is in de zomervakantie gesloten van zaterdag 25 juli tot en met maandag 17 augustus. Je kunt voor een Shiatsu behandeling weer terecht vanaf dinsdag 18 augustus. Voor de Do-In Yoga lessen in de studio weer vanaf dinsdag 25 augustus 2020. Lessen in de studio zijn op:
  • Dinsdag 20.15-21.15 uur
  • Woensdag 9.30-10.30 uur
  • Donderdag 9.30-10.30 uur online via Facebook
Online lessen tijdens de vakantie
Dit zeggen anderen over mijn lessen: De online lessen van Saskia zijn heel fijn om te volgen: duidelijk, afwisselend en goed gestructureerd. Saskia heeft veel oog voor wat je nodig hebt. Als een bepaalde oefening lastig is, denkt ze direct na over een mogelijke variant die je wel kan. Mijn eerste kennismaking met Do-in yoga was meer dan geslaagd en dat kwam zeker door de kundige begeleiding van Saskia.

Wil je lessen volgen in de studio en/of online? Meer info.
 
Shiatsu & Yoga tips
Een paar fijne vakantie tips voor alle meridianen, zodat je toch geen Shiatsu en/of Yoga les hoeft te missen! En je kunt natuurlijk gewoon online Yoga lessen blijven meedoen op Facebook voor maar € 25 (4 lessen)!
  1. Meridiaanstrekkingen 5 elementen volgens de orgaanklok. Dus start bij metaal, dat is duimen in elkaar op je rug en buig voorover. Wissel de duimen ook om. Zie plaatje hierboven.
  2. En eentje voor het Vuur element oftewel het seizoen van de Zomer. Doe de Inner Smile (Innerlijke glimlach) oefening op mijn website: https://www.innersmile-voorburg.nl/video-s/
Vervolgens doe je lekker gewoon alle video’s die er op mijn website staan! Veel plezier en tot in augustus!

Zie ik je zaterdag 5 september op de Open Dag? Zet hem alvast in je agenda!
 

 

Liefs en een Inner Smile,
Saskia

 
Wist je dat Do-In Yoga is gericht op het stimuleren van de natuurlijke manier van bewegen vanuit de buikkracht (Hara), die terug te vinden is in de Oosterse vechtsporten en krijgskunsten? Zoals: Tai chi, Qi Gong, Aikido. Ook oefeningen voor versterking van de spieren van het lichaam komen uit de Power (Iyengar/Ashtanga) en Hatha Yoga.

Bekijk mijn blog voor Wereld Yoga Dag 2019