Nieuwsbrief maart 2020

Hallo lieve lezers,

Hoe blijf je jezelf als de wereld op zijn kop staat?
Wat leven we in een bijzondere tijd en hoe blijf je nu overeind? Het leven en de natuur gaan gewoon hun gang. De lente klopt aan de deur. Precies op dit moment is het tijd voor groei en bloei, terwijl je het gevoel hebt dat de vaste grond onder je voeten verdwijnt. En je moeite hebt om je te focussen.

Want thuis is alles anders. Je probeert zo goed als je kunt een juf of meester te zijn voor je kind(eren). Oma mag haar kleinkind(eren) niet zien. Het economische leven staat stil. Het is de tijd van verandering. Voel je die onrust om je heen? Heb je frustratie, ben je angstig? En schiet je in een overlevingsmodus (hamsteren!)? Dit hoort bij het water element.

Wat kun je hieraan doen? Geef je zorgen, angst en onrust de ruimte. Maar blijf hier niet te lang in hangen! Belangrijk is om in je eigen energie te gaan staan, jezelf te blijven en je niet te laten meeslepen in andermans angsten of onbalans die voelbaar is. Dit betekent dat je je energieveld regelmatig moet reinigen (d.m.v. Do-In Yoga/meditatie). En je je jouw ruimte (energieveld) die je inneemt op deze aarde gaat waarderen. De liefde van het vuur element helpt om jezelf te helen en de rust weer in je hart te voelen.

Heb je hier hulp bij nodig? Je kunt mij benaderen voor een Do-In Yoga privé les. Of wil je je (weer) verbonden voelen met je partner? Boek een partner les. Door je te verbinden met je eigen kern (Hara=buik), ontwaak je en bevrijd je jezelf van alles waarmee je jezelf in de weg kan zitten. Na 3 tot 5 lessen voel je de diepere werking van Do-In Yoga op je gezondheid!
 
 
Gratis online Do-In Yoga les ‘Boost je weerstand en energie in 30 min’
Sta in je eigen kracht en laat je hoofd tot rust komen. Ik heb een online Do-In Yoga les voor je ontwikkeld. Het is een korte les van 30 min voor als je weinig tijd hebt overdag. En je kunt hem zo vaak kijken wanneer je wilt. Deze les boost je weerstand en geeft je meer energie. Voor de meer ervaren yogini’s van Do-In Yoga, de les is in volgorde van de orgaanklok. Deze klok zorgt voor vitaliteit, laat de energie weer stromen door je lichaam. Laat je me weten wat je ervan vindt? Deel hem met je vrienden en familie. Houdt Facebook in de gaten voor meer (live) video’s.

Geef je kind(eren) een Kinderyoga les cadeau
Help je kind(eren) met Yoga oefeningen om zijn/haar energie kwijt te kunnen, te aarden, maar ook tot rust te komen met een fijn meditatie verhaaltje. In 30 minuten weer fris aan het schoolwerk of na het schoolwerk om de frustratie kwijt te raken. Doe mee met een live Kinderyoga les met je broertje of zusje! Leeftijd 4 t/m 12 jaar. Kosten € 10 per familie.

Yoga & Shiatsu tips
  1. Heling van het hart; doe de ‘Inner Smile’ (innerlijke glimlach) oefening op mijn website.
  2. Meer focus; klop de longpunten net onder je linker sleutelbeen en klop of strijk (wat voelt beter?) over je arm tot aan je duim. Masseer je duim en klop terug richting je schouder. Wissel naar je rechter kant. Voel even na met je ogen gesloten.
 
Lieve groet,
Saskia