Wie ben ik?

Ik ben Saskia Pinna-van Oyen, getrouwd met mijn Italiaanse liefde en moeder van een prachtige zoon Michele (2011).


Mijn passie
Al sinds lange tijd ben ik geïntrigeerd door de Oosterse geneeswijzen, met name de Shiatsu therapie. Shiatsu is voor mij een grote passie, omdat ik zie en merk dat het werkt. Daarom start ik een opleiding aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu in Den Haag. In de Shiatsu opleiding is Do-In Yoga een belangrijk onderdeel. 

Mijn missie

Mijn levensmissie komt in 2017 heel duidelijk voor ogen, na een burn-out in 2016. Beide passies Shiatsu en Yoga komen samen. Let my Inner Smile shine! 

 

Ik besluit om me te richten op de Do-In Yoga, omdat deze yoga vorm mijn levensenergie in balans houdt, mij ondersteuning biedt bij een emotionele  gebeurtenis en me dichter bij mezelf brengt.

Kinderen

Van het werken met kinderen word ik zo blij! Kinderen zijn nog puur, hun hart staat open voor verwondering. Zij staan in verbinding met de natuur en dat is helend. 

 

Door het samenbrengen van (holistische) Kinderyoga therapie/coaching en Shiatsu therapie kan ik het kind leren (weer) zijn zelfgenezend vermogen aan te spreken. En het ondersteuning geven op momenten dat hij/zij het moeilijk heeft, thuis maar ook op school.

 

Ouder&Kind
De verbinding tussen Ouder&Kind is zo belangrijk voor groei en ontwikkeling. Daarom kun je bij mij ook terecht voor Ouder&Kind of Ouder&Tiener Yoga om de verbinding tussen moeder en kind/tiener te herstellen. Hier komt Kinderyoga, Do-In Yoga en Shiatsu aan bod. In een privé les krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding. 

 
Mijn studio

Per 1 januari 2020 heb ik een eigen Yoga & Therapie studio bij BVG 'De Compagnie' in Rijswijk (grens Voorburg-West).


“Als Do-In Yoga docent ben je de gids. Je begeleidt deelnemers naar een nieuwe manier van bewegen: één die natuurlijk is voor hun lijf. Bewegingen die bijdragen aan hun welzijn. Je neemt ze mee op reis door hun eigen lijf om ze zodoende te verbinden met hun eigen levensenergie." Claudia Heijdel (oprichter Do-In School)

Opleidingen/cursussen
Training Kindertekeningen Lezen en Begrijpen 2021 - KBB

Munay Ki rites/inwijdingen 2021 - Tao Touch

Pad van de Sjamaan 2021 - Frank Bruining

Helend Kindcoach opleiding- Specialisatie: Body/Lichaamsgericht (160uur, 96pnt) 2020 - Arterre

Therapeutische Kinderyoga opleiding (80uur, 48pnt VYN) 2019 - Arterre

Holistische Kinderyoga opleiding (80uur, 48pnt VYN) 2019 - Arterre

WYA Chakra Balance Teacher Training (50uur) Ibiza 2018 - Rise&Shine Yoga, Kata van Doesselaar

Beroepsopleiding Klassieke Shiatsu 4 jaar (afgestudeerd therapeut) 2018 - Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu (NSKS) Den Haag

Bijscholing Do-Yin&Do-Yang Yoga 2017 - Do-In School, Claudia Heijdel

Cursus Yoga Nidra 2017 - Ontdek Yoga, Diana Aben

Diploma WYA Do-In Basic Yoga Teacher (200uur) 2017 - Do-In School, Claudia Heijdel

Cursus Art of Breathing Sudarshan Kriya 2015 - Art of Living (teacher Rajshree Patel)