over mij

Saskia Pinna-van Oyen is getrouwd met haar Italiaanse liefde en moeder van een zoon Michele (2011).


Haar passie
Al sinds lange tijd is zij geïntrigeerd door de Oosterse geneeswijzen, met name de Shiatsu therapie. Shiatsu is voor haar een grote passie, omdat zij ziet en merkt dat het werkt. Daarom start zij een opleiding aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu in Den Haag. In de Shiatsu opleiding is Do-In Yoga een belangrijk onderdeel. 

Haar missie

Haar levensmissie komt in 2017 heel duidelijk voor ogen, na een burn-out in 2016. Beide passies Shiatsu en Yoga komen samen. Let your Inner Smile shine! 

 

Zij besluit om zich te richten op de Do-In Yoga, omdat deze yoga vorm haar levensenergie in balans houdt, haar ondersteuning biedt bij een emotionele  gebeurtenis en haar dichter bij zichzelf brengt.

Kinderyoga (therapie)

Van het werken met kinderen word zij heel blij! Kinderen zijn nog puur, hun hart staat open voor verwondering. Zij staan in verbinding met de natuur en dat is helend. Ook ziet en merkt zij zelf dat de relatie moeder en kind mooie spiegels geeft. En dat je met hartsverbinding veel bereikt. Zij wil dat ook anderen leren. Zachtheid en zelfliefde is daarbij essentieel.


Holistische therapie

Hoe kan ik beter mijn energie bewaken? En welke tools kan ik nog meer inzetten bij een behandeling? Dit brengt haar in 2021 bij een nieuwe opleiding tot Holistisch Therapeut. Haar schatkist wordt zo verder gevuld en haar helende handen nog meer ontwikkelt. 

De studio

Per 1 januari 2020 heeft zij een eigen Yoga & Therapie studio bij BVG 'De Compagnie' in Rijswijk (grens Voorburg-West). Je bent van harte welkom!

Opleidingen/cursussen
... Holistisch Therapeut 2021 - 2023 ZoMa

✔ Reiki II - ZoMa

✔ Training Kindertekeningen Lezen en Begrijpen - KBB

✔ Munay Ki rites/inwijdingen - Tao Touch
✔ Pad van de Sjamaan - Frank Bruining
✔ Helend Kindcoach, Body/Lichaamsgericht - Arterre
✔ Therapeutische Kinderyoga - Arterre
✔ Holistische Kinderyoga - Arterre
✔ WYA Chakra Balance Teacher Training - Rise&Shine Yoga, Kata van Doesselaar

✔ Beroepsopleiding Klassieke Shiatsu 4 jaar (afgestudeerd therapeut) - Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu (NSKS) Den Haag
✔ Bijscholing Do-Yin&Do-Yang Yoga - Do-In School, Claudia Heijdel
✔ Cursus Yoga Nidra - Ontdek Yoga, Diana Aben
✔ Diploma WYA Do-In Basic Yoga Teacher - Do-In School, Claudia Heijdel
✔ Cursus Art of Breathing Sudarshan Kriya - Art of Living (teacher Rajshree Patel)


“Als Do-In Yoga docent ben je de gids. Je begeleidt deelnemers naar een nieuwe manier van bewegen: één die natuurlijk is voor hun lijf. Bewegingen die bijdragen aan hun welzijn. Je neemt ze mee op reis door hun eigen lijf om ze zodoende te verbinden met hun eigen levensenergie." Claudia Heijdel (oprichter Do-In School)