Behandelingen

Shiatsu therapie
De Shiatsu therapie behandeling start met een eerste consult van ongeveer 1,5uur. In dit eerste consult bespreek ik jouw klachten en kijk ik naar je lichaamshouding. Aan de hand van je medische voorgeschiedenis en huidige klachten stel ik een diagnose op door je buik te onderzoeken. En bepaal ik welke meridianen de meeste aandacht nodig hebben. De behandeling wordt hier dan op ingesteld.

 

Hoe?
De behandeling of massage wordt op een Japanse futon (matras) gegeven. Met mijn duimen en handen oefen ik druk uit op de energiebanen van je lichaam. Hierdoor herstelt de balans in lichaam en geest en kan jouw levensenergie weer vrij stromen. Het is wel handig om tijdens de behandeling makkelijk zittende kleding te dragen.

 

Soms is preventief behandelen aan te raden. Dit kan eens in de maand of één keer per kwartaal zijn bijvoorbeeld. In sommige gevallen zelfs 1x per week.

 

Shiatsu kan dienen als aanvulling op een reguliere behandeling, maar is geen vervanging. Bespreek je klacht(en) eerst met je huisarts.

 

Voor wie?

Een Shiatsu behandeling of massage is voor iedereen toegankelijk. Deze holistische zienswijze is ook zeer geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Een holistische massage kan ook kinderen goed ondersteunen. Bijvoorbeeld bij: leer-, concentratie-, adem- of slaapproblemen, spanningsklachten of psycho-somatische klachten.

Ik wil jou of een kind graag ondersteunen bij acute of chronische klachten van lichame-lijke aard of emotionele problemen. Je kunt beter voorkomen dan genezen.


Welke klachten?

Bij een verandering in je leven, een ziekte, een ongeluk of andere emotionele gebeurtenis is het belangrijk dat je lichaam zich herstelt. Je lichaam probeert elke keer zijn of haar balans te vinden en te ontspannen. Als dit niet lukt, kan Shiatsu verlichting bieden bij:

-       Emotionele problemen

-       Burn-out/depressie

-       Vermoeidheidsklachten

-       Hoofdpijn en migraine

-       Hormonale klachten

-       Chronische klachten

-       Slaapproblemen

-       Nek-, rug- en schouderklachten

-       Zwangerschapsklachten

-       Spijsverteringsklachten

-       Verlichting bij reguliere behandelingen

 

Als je klacht er niet bij staat, kun je contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Locatie is Yoga en Therapie Studio Inner Smile Yoga&Shiatsu. Er heerst een fijne ontspannen sfeer. Klanten zijn welkom aan de Herenstraat 42.

 

Openingsuren Shiatsu behandelingen:

Maandag 9.30-12.30uur

Dinsdag 9.30-17.00uur

Donderdag 9.30-12.30 uur / 

s'avonds 20.15-22.15uur

Vrijdag 09.30-12.30uur