inner smile mentoring sessies kind

Ik wil je een geheimpje verklappen. Van het werken met kinderen word ik zo blij!

Kinderen zijn nog puur, hun hart staat open voor verwondering en al het moois om hen heen. Ze staan meer in verbinding met de natuur en dat is helend.


Alleen vandaag de dag zie ik dat kinderen het moeilijk hebben op school en/of thuis. Ze missen de connectie met dierbaren en kunnen zich lastig focussen op de toekomst, net als volwassenen eigenlijk. Spanning, onrust en een vol hoofd zijn dagelijkse kost.

Ook kunnen zij niet zo goed contact maken met hun lichaam. Hoe kun je je kind weer ontspanning en rust laten ervaren in het lijf?


Door het samenbrengen van Kinderyoga therapie en Shiatsu therapie kan ik het kind leren zijn zelfgenezend vermogen (weer) aan te spreken. Kinderyoga therapie/coaching biedt het kind meer zelfvertrouwen, concentratie, energie of juist meer rust. Met speciale Shiatsu drukpunten kan (levens)energie weer stromen. Deze unieke combinatie vormt een ‘Inner Smile mentoring sessie’ voor kinderen.


Hierin komt het volgende aan bod:

-       1 privé sessie van 60 minuten voor een kind van 4 t/m 12 jaar;

-       1 gratis intake online of in de studio;

-       Kinderyoga Therapie/coaching όm lekkerder in je vel te zitten;

-       Kinderyoga voor méér lichaamsbewustzijn;

-       Shiatsu drukpunten voor méér emotionele ontspanning en innerlijke rust.


Kinderyoga therapie/coaching bestaat o.a. uit: Kinderyoga houdingen, ademhalingsoefeningen, meditatie/mindfulness, creatieve verwerkingsopdrachten en Yoga Nidra. Én het kind krijgt dus persoonlijke aandacht en begeleiding.


Normaal betaal je voor 1 sessie € 50, nú tijdelijk een introductie sessie vόόr € 33! Dat betekent een korting van 34%!


Laat jouw kind ook rust, ontspanning en zelfheling ervaren. Reserveer een introductie sessie bij mij!


Ja, ik meld mijn kind aan!


Twijfel je nog? Laat ik je dan vertellen dat ik al veel klanten, ook kinderen heb geholpen. Zij geven aan dat de studio rust uitstraalt. Dat ik zacht, open en fijngevoelig ben, zodat ik snel dingen opmerk.

 

Een klant over mij:
Saskia is een heel prettig, vrolijk & liefdevol persoon met fijne, zachte energie. Daarmee weet ze goed tot de kern te komen en je te helpen waar nodig. Ze neemt je serieus en behandelt je in het geheel. Ook haar Do-In yogales is prettig, vloeiend en laat je energie weer lekker stromen. Aanrader!
Lisette


En wist je dat Kinderyoga ook een positief zelfbeeld bevordert? Kinderen voelen vaak dat ze van kinderyoga rustiger worden en dat ze dingen over zichzelf ontdekken.


Ik heet jouw kind van harte welkom in mijn studio!


Ja, ik meld mijn kind aan!