inner smile mentoring sessie

Zoek je zelfheling? En ben je het ‘online’ gebeuren beu? Dan heb ik echt iets unieks voor je: de ‘Inner Smile’ mentoring sessies!


Nu 1 introductie sessie met 35% korting! Je betaalt maar € 36!

 

Ja, ik meld mij aan!

 

De energiebanen (meridianen) staan in verbinding met je organen en hebben invloed op alle lichaamsfuncties. Met speciale Shiatsu drukpunten kan je (levens) energie weer stromen.

 

Met Do-In Yoga wordt je geest helder, je hart ervaart rust. Ook ben je je méér bewust van je lichaam en de emoties die daarbij horen. Deze Yoga vorm onderscheidt zich door zijn zelf genezend vermogen.

 

Yoga&Shiatsu worden een mooie combinatie in een mentoring sessie. Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleidingLet your Inner Smile shine!

 

Daarom ga ik je een mooi aanbod doen vόόr 5 privé mentoring sessies van 60 minuten in de studio (1,5 meter afstand)! Geen online gedoe dus.

 

Normaal betaal je voor één privé sessie € 55 en ik ga iets unieks doen!

 

Deze unieke actie heeft allerlei leuke extra’s voor je. Je krijgt:

  • 5 privé sessies van 60 minuten;
  • 1 gratis intake afspraak;
  • Yoga&Shiatsu therapie/coaching om lekkerder in je vel te zitten;
  • Meditaties voor méér verbinding met je lichaam;
  • Shiatsu drukpunten voor méér innerlijke rust en emotionele ontspanning;
  • Yoga houdingen voor méér vitaliteit, kracht en flexibiliteit;
  • Én € 2,50 korting op één workshop in de studio naar keuze;
  • Én € 23,00 korting als je een vriend(in)/familielid of kennis klant maakt. 

Je kunt na de sessies thuis oefenen met Yoga&Shiatsu. En als je het niet meer weet, staan er gratis video’s op mijn Youtube kanaal!

 

Wist je ook dat: Do-In betekent letterlijk ‘De reis naar binnen, de weg die leidt naar persoonlijke groei en ontwikkeling’?

Ja, ik meld mij aan!


Twijfel je nog? Lees dan deze recensies over mij:

Saskia raakt je echt met liefde aan. In haar hele manier van zijn. Je voelt je meteen welkom bij haar. Haar aandacht voor jou is oprecht, is echt. Ik heb haar zien groeien tijdens de opleiding tot Do-In Yoga docent. Met haar aanwezigheid en woorden geeft ze je een gevoel van ruimte en lichtheid.

Claudia

Saskia is een heel prettig, vrolijk & liefdevol persoon met fijne, zachte energie. Daarmee weet ze goed tot de kern te komen en je te helpen waar nodig. Ze neemt je serieus en behandelt je in het geheel. Ook haar do-in yogales is prettig, vloeiend en laat je energie weer lekker stromen. Aanrader!

Lisette

Je betaalt vόόr 5 ‘Inner Smile’ mentoring sessies: € 198 (korting van 28%!!!)

Betaling in termijnen is mogelijk


Weet je het nog niet?

Laat ik je dan vertellen dat ik al veel mensen heb geholpen met Shiatsu behandelingen en Do-In Yoga lessen. Zij geven aan dat de studio rust uitstraalt. Dat ik zacht, open en fijngevoelig ben, zodat ik snel dingen opmerk. Zij merken verlichting van lichamelijke en geestelijke klachten op, zoals: nek/rug en schouder klachten, stress gerelateerde klachten, spijsverteringsklachten, vermoeidheidsklachten en slaapproblemen. Ook hoog gevoelige personen (HSP) hebben baat bij deze sessies. En je zelfontwikkeling maakt een stapje voorwaarts mede door creatieve verwerkingsopdrachten.

 

Dus..........zet die stap naar ontspanning, rust en zelfheling! Reserveer je ‘Inner Smile’ mentoring sessies.

 

Ja, ik meld mij aan!

 

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn studio. Wees welkom!