BEHANDELINGEN

Je kunt bij Inner Smile Yoga&Shiatsu terecht voor Holistische Therapie. Als je vanuit een holistische visie werkt, gaat dit ervanuit dat alles met elkaar verbonden is. 'Holos' betekent volledig of geheel. In de gezondheidszorg wordt dus niet alleen naar een specifieke klacht gekeken, maar naar de cliënt als totaliteit.

 

Volgens de holistische visie ben je een eenheid en kun je een klacht dus anders benaderen. Je kunt ontdekken waar de klacht vandaan komt en hoe deze het beste behandeld kan worden. Het probleem wordt dan aangepakt bij de kern en dat doe je door de vijf holistische niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel) te onderzoeken. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Saskia is geschoold Shiatsu therapeute en Reiki II therapeute. Momenteel volgt zij de opleiding tot Holistisch Therapeut. Dit is een mooie aanvulling op de behandelingen.

Shiatsu

De energiebanen (meridi-anen) staan in verbinding met je organen en hebben invloed op alle lichaams-functies. Ik breng de (levens)energie weer in beweging waardoor blokkades zich opheffen. Meestal verdwijnen de klachten of nemen ze af en kun je weer ontspannen, slaap je beter en krijg je meer energie.

Reiki

Reiki staat voor Universele Levensenergie en is een van de bekendere Japanse alternatieve geneeswijzen. Het is zelfhelend en werkt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Het leidt tot een diepe ontspanning, ontgift, heft energetische blokkades op, en versterkt je levensenergie. 

klankhealing

Klankschalen worden steeds vaker gebruikt om spanningen en blokkades efficiënt te behandelen. Klank doordringt ons hele systeem tot op celniveau. Alle weefsels en organen, waaronder de plaatsen waar zich blokkades bevinden, worden aangetrild en kunnen zo weer in balans gaan resoneren (meetrillen) met de rest van het lichaam. Klankschalen kunnen ons helpen om in balans met onszelf en onze omgeving te leren leven.