holistische therapie

Je kunt bij Inner Smile Yoga&Shiatsu terecht voor Holistische Therapie. Als je vanuit een holistische visie werkt, gaat dit er vanuit dat alles met elkaar verbonden is. 'Holos' betekent volledig of geheel. In deze gezondheidszorg wordt dus niet alleen naar een specifieke klacht gekeken, maar naar de cliënt als totaliteit.

 

Volgens de holistische visie ben je een eenheid en kun je een klacht dus anders benaderen. Je kunt ontdekken waar de klacht vandaan komt en hoe deze het beste behandeld kan worden. Het probleem wordt dan aangepakt bij de kern en dat doe je door de vijf holistische niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel te onderzoeken. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Saskia is geschoold Shiatsu therapeute en Reiki III (Master) therapeute. Momenteel volgt zij de tweejarige opleiding tot Holistisch Therapeut bij Zoma. Zij heeft het 1e jaar reeds behaald. Dit is een mooie aanvulling op de behandelingen.

Holistisch consult
Een holistisch consult bestaat uit een korte intake waarin de klachten worden besproken. Aan de hand van de hulpvraag wordt een behandelplan opgesteld van één of meer consulten. Saskia maakt gebruik van verschillende therapie vormen zoals: Reiki, Shiatsu, Sedona methode (Loslaat techniek), EFT (Emotional Freedom Techniques), Chakra healing, Aura scan, Opstellingen, Klankschaal healing. Ook kunnen meditatie en verwerkingsopdrachten onderdeel van een consult zijn.

Holistische therapie is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen (4 t/m 12 jaar). Hoog sensitieve volwassenen of kinderen hebben veel baat bij een holistische benadering.

 

Reserveren
Ben je klaar voor méér lichaamsbewustzijn en zelfliefde? Wil je hoofd (denken), hart (voelen) en buik (weten) verbinden en je klacht(en) anders benaderen? Boek een consult.

 

Tarieven
De huidige tarieven gelden tijdens mijn opleiding tot Holistisch therapeut (2021-2023). 

Shiatsu

De energiebanen (meridi-anen) staan in verbinding met je organen en hebben invloed op alle lichaams-functies. Ik breng de (levens)energie weer in beweging waardoor blokkades zich opheffen. Meestal verdwijnen de klachten of nemen ze af en kun je weer ontspannen, slaap je beter en krijg je meer energie.

Reiki

Reiki staat voor Universele Levensenergie en is een van de bekendere Japanse alternatieve geneeswijzen. Het is zelfhelend en werkt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Het leidt tot een diepe ontspanning, ontgift, heft energetische blokkades op, en versterkt je levensenergie. 

klankhealing

Klankschalen worden steeds vaker gebruikt om spanningen en blokkades efficiënt te behandelen. Klank doordringt ons hele systeem tot op celniveau. Alle weefsels en organen, waaronder de plaatsen waar zich blokkades bevinden, worden aangetrild en kunnen zo weer in balans gaan resoneren (meetrillen) met de rest van het lichaam. Klankschalen kunnen ons helpen om in balans met onszelf en onze omgeving te leren leven.