Wie ben ik?

Ik ben Saskia Pinna-van Oyen, getrouwd met mijn Italiaanse liefde en moeder van een zoon.


Al sinds lange tijd ben ik geïntrigeerd door de Oosterse geneeswijzen, met name de Shiatsu therapie. Shiatsu is voor mij een grote passie, omdat ik zie en merk dat het werkt. Daarom start ik een opleiding aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu in Den Haag. In de Shiatsu opleiding is Do-In Yoga een belangrijk onderdeel. 

Mijn levensmissie komt in 2017 heel duidelijk voor ogen, na een burn-out in 2016. Beide passies Shiatsu en Yoga komen samen.

 

Ik besluit om me te richten op de Do-In Yoga, omdat deze yoga vorm mijn levensenergie in balans houdt, mij ondersteuning biedt bij een emotionele  gebeurtenis en me dichter bij mezelf brengt.

 

Ook wil ik anderen helpen weer in verbinding te komen met lichaam en geest en de wereld om zich heen.

Mijn hart gaat uit naar alle kinderen die in deze snelle prestatie-gerichte maat-schappij hun weg moeten zien te vinden. Ik wil hun graag ondersteunen en meer verlichting geven op hun levenspad. Laat hun innerlijke glimlach weer stralen!

 

Dit wil ik doen door middel van Holistische Kinderyoga, Kinderyoga therapie en Shiatsu massage. Dit geeft hun ondersteuning op momenten dat zij het moeilijk hebben thuis, maar ook op school.

 

Sinds augustus 2018 heb ik een eigen Yoga & Therapie ruimte in Voorburg en deze biedt een fijne ontspannen sfeer. Per 1 januari 2020 verhuis ik naar een prachtige studio bij 'De Compagnie' in Rijswijk.

 

Kijk bij Fotogalerij voor foto's van Do-In Yoga, Shiatsu en Kinderyoga.

Opleidingen/cursussen:

  • Therapeutische Kinderyoga opleiding (80uur, 48pnt VYN) - juni 2019 - Arterre
  • Holistische Kinderyoga opleiding (80uur, 48pnt VYN) - januari 2019 - Arterre
  • WYA Chakra Balance Teacher Training (50uur) Ibiza juni 2018 - Rise&Shine Yoga, Kata van Doesselaar
  • Beroepsopleiding Klassieke Shiatsu (4 jaar afgerond) 30 november 2018 - Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu (NSKS) Den Haag
  • Bijscholing Do-Yin&Do-Yang Yoga 2017 - Do-In School, Claudia Heijdel
  • Cursus Yoga Nidra 2017 - Ontdek Yoga, Diana Aben
  • Diploma WYA Do-In Basic Yoga Teacher (200uur) 2017 - Do-In School, Claudia Heijdel
  • Cursus Art of Breathing Sudarshan Kriya 2015 - Art of Living (teacher Rajshree Patel)
  • Eerste graad van Reiki 2004 - Raymond Besems, Anand