Workshops

Mini-retraite 'Ga mee met de stroom'

Meer weten over het Water element? Ga dan mee met de stroom en duik in je eigen kern. Laat je meevoeren met het water element en trek je terug als het nodig is. Net als de natuur.

 

In deze mini-retraite wijzen Yoga & Shiatsu je de weg. Het wordt een energieke Do-In Yoga les met Shiatsu drukpunten en een fijne eindontspanning. Kom het zelf ervaren! Beperkte plaatsen beschikbaar (max 5 personen). Aanmelden? Ervaringen?

 

Datum: Zaterdag 21 november 2020

Tijdstip: 10.00-12.00uur

Kosten€ 25 p.p.

Minimum aantal deelnemers: 2, max. 5 p

Yoga ervaring niet vereist

Incl. lekker hapje en Yogi thee

Annuleren 24 uur van tevoren


Workshop Ouder & Kind Yoga

Ontdek hoe je samen met je (klein)kind op speelse wijze Yoga kunt doen. Yoga draagt bij tot de algehele ontwikkeling van het kind. Het is als het ware een ontdekkingsreis waarbij het onder andere een positief zelfbeeld bevordert.


Een les kenmerkt zich door een afwisseling van dynamisch bewegen en rustmomenten. Je kunt hierbij denken aan: ontspanning, ademhaling, lichaamscontact en massage, aandacht en concentratie, het stimuleren van de zintuigen, lichaamsbewustzijn en beweging, motorische ontwikkeling. We hebben ook veel plezier met elkaar! Er is wegens Corona plek voor max 3 koppels. Aanmelden? Ervaringen?

Thema: Kerst
Datum: Zaterdag 12 december 2020
Tijdstip: 11.00-12.00uur
Kosten: €20 per koppel

Minimum aantal deelnemers: 2 koppels
Leeftijd kind: 4 t/m 8 jaar