over saskia

Saskia Pinna-van Oyen is getrouwd met haar Italiaanse liefde en moeder van een zoon Michele (2011).


Haar passie
Al sinds lange tijd is zij geïntrigeerd door de Oosterse geneeswijzen, met name de Shiatsu therapie. Shiatsu is voor haar een grote passie, omdat zij ziet en merkt dat het werkt. Daarom start zij een opleiding aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu in Den Haag. In de Shiatsu opleiding is Do-In Yoga een belangrijk onderdeel. 

Haar missie

Haar levensmissie komt in 2017 heel duidelijk voor ogen, na een burn-out in 2016. Beide passies Shiatsu en Yoga komen samen. Let your Inner Smile shine! 

 

Zij besluit om zich te richten op de Do-In Yoga, omdat deze Yoga vorm haar levensenergie in balans houdt, haar ondersteuning biedt bij een emotionele  gebeurtenis en haar dichter bij zichzelf brengt.

 

Kinderyoga therapie

Van het werken met kinderen word zij heel blij! Kinderen zijn nog puur, hun hart staat open voor verwondering. Zij staan in verbinding met de natuur en dat is helend. Ook ziet en merkt zij zelf dat de relatie moeder en kind mooie spiegels geeft. En dat je met hartsverbinding veel bereikt. Zij wil dat ook anderen leren. Zachtheid en zelfliefde is daarbij essentieel.


Energetische therapie

Hoe kan ik mijn energie beter bewaken? En welke tools kan ik nog meer inzetten bij een behandeling? Dit brengt haar in oktober 2021 bij een nieuwe opleiding tot Holistisch Therapeut. Haar schatkist wordt zo verder gevuld met o.a.: Reiki II+III, EFT, Sedona, Systemisch werk, energie werk (Chakra, Aura en Klank healing, psychosomatiek). Diverse methodieken zoals; werken met edelstenen, klankschalen, remedies (crystal herbs), Schaalwandelen en Regressie visualisatie. Edelstenen hebben wel een bijzondere plek in haar hart, omdat haar oma deze ook al inzette voor heling. Daarnaast zijn haar hoog gevoeligheid en lange voelsprieten niet meer een last maar een kracht en zij wil graag volwassenen en kinderen hierin ondersteunen.

De studio

Per 1 januari 2020 heeft zij een eigen Yoga & Therapie studio bij BVG 'De Compagnie' in Rijswijk (grens Voorburg-West). Je bent van harte welkom!