Blog juni 2020

 

Hallo lieve lezers,
Hoe is het met je in deze onrustige tijd? Heb je genoten van de online Do-In Yoga lessen en wil je deze graag blijven volgen? Of nog geen tijd gehad om mee te doen? Dan heb ik iets voor je.
Het is vanaf 1 juli a.s. mogelijk om een Do-In Yoga les in de studio (groepsles) en via Facebook of Youtube (online) te volgen. De online les vindt elke week live in de studio plaats op donderdag om 9.30uur.

Normaal is de prijs voor een groepsles - in de studio - 4-rittenkaart € 40 en ik ga iets unieks doen. Je betaalt voor een

 

combi 4-rittenkaart € 48

 
 

Combi 4-rittenkaart

De combi 4-rittenkaart heeft allerlei leuke extra’s voor je:

  • 4 groepslessen in de studio (geldig 4 weken lang)
  • 4 online lessen: je kunt 4 online lessen (geldig 4 weken lang) terugkijken waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt op de besloten groep op Facebook of Youtube
  • Toegang tot gratis lessen op de besloten groep op Facebook of Youtube
  • Een korting van € 2,50 op één workshop in de studio (1x per maand)
  • Eenmalig gratis Yoga&Shiatsu advies via mail of Whatsapp

Je mist geen enkele les meer; ook al ben je met vakantie, ziek of ben je niet in de gelegenheid om te komen naar de studio.

 

Ja, ik schrijf me in voor de combi 4-rittenkaart!

Wil je alleen online lessen volgen? Je krijgt 4 lessen plus alle extra’s hierboven genoemd voor € 25. Of wil je een online Yoga les in je vakantie? Dan krijg je een losse les voor € 7,50.

 

Ja, ik schrijf me in voor een 4-rittenkaart online yoga lessen!

Ja, ik schrijf me in voor een losse online yoga les!

Opening studio per 1 juli

Jippie eindelijk mag ik je weer welkom heten in de studio vanaf woensdag 1 juli! Wel met de 1,5 meter afstand regel. Kom je ook weer voor een proefles Do-In Yoga? Op dinsdagavond of woensdagochtend geef ik les. Ik heb er zin in!

 

Ja, ik wil meer info over de groepslessen Do-In Yoga!

Workshop ‘Heel jezelf met Yoga&Shiatsu’

Wil je ervaren wat Yoga&Shiatsu voor je kan betekenen in tijden van emotionele gebeurtenissen? Kom het zelf ervaren op zaterdag 18 juli van 14.00-16.00uur. Met een lekker hapje en Yogi thee!

 

Ja, ik schrijf me in voor de workshop Heel Jezelf met Yoga&Shiatsu!

 

Liefs en een Inner Smile,
Saskia

 
Wist je dat Do-In Yoga is gericht op het stimuleren van de natuurlijke manier van bewegen vanuit de buikkracht (Hara), die terug te vinden is in de Oosterse vechtsporten en krijgskunsten? Zoals: Tai chi, Qi Gong, Aikido. Ook oefeningen voor versterking van de spieren van het lichaam komen uit de Power (Iyengar/Ashtanga) en Hatha Yoga.