baarmoeder healing

De oorsprong

De Rite of the Womb, de Baarmoeder-rite wordt ook wel de 13e Munay-Ki inwijding genoemd. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden. Het getal 13, staat voor de 13 manen, een (menstruatie) cyclus van een jaar.


De Chileense Marcela Lobos werd zich in 2002 voor het eerst bewust van alle pijn en trauma’s die opgeslagen worden in de baarmoeder. Haar ervaringen uit het gewelddadige Chili en studerend aan The Four Winds (Alberto Viloldo), vormden de basis voor dit inzicht. In een droom, waarin zij een dode baby baarde, mocht zij al haar angsten loslaten. Begeleid en opgeleid door de wijze vrouwelijke sjamanen van de Shipibo stam uit de jungle in het Amazonegebied, heeft zij deze rite de wereld ingezet, om zo de vrouwenlijn te helen maar ook krachtiger en sterker te maken. Vanaf 2014 was het moment daar om de Rite daadwerkelijk uit te zetten en sindsdien groeit de lineage van Womb Keepers alleen maar. Meer over het ontstaan van de rite kun je lezen via: www.theriteofthewomb.com.


Een cadeau aan jezelf

Deze rite is een cadeau aan jezelf, aan elkaar en een krachtige ´cleansing´ wereldwijd. In een veilige bedding kun je als vrouw hiermee de trauma´s op dit gebied achter je laten. Deze initiatie, is een ´heling´ en een ´blessing´ en activeert jouw vrouwelijke kracht.  


De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is tevens de plek waar vrouwen (vaak onbewust) pijn, angst en trauma hebben opgeslagen; uit dit leven en uit generaties vrouwen daarvoor. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt zowel bij vrouwen als mannen. Nu is het tijd om ons de kracht van de vrouwelijke energie te herinneren, te leven en opnieuw krachtig te doen wortelen.


De Rite van de Baarmoeder is krachtig en intens. Het brengt met zachtheid jouw schoot van creatie terug in natuurlijke balans, waardoor het gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop kan gaan stromen. Een healing en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw (vrouw-) zijn. Elk mens mag zich weer herinneren en voelen wie zij/hij werkelijk is. Wijs, zacht, liefdevol en boordevol creatie kracht.  


De rite is een energieoverdracht vanuit de Kosmische Baarmoeder via de Womb Keeper naar jou. Vanaf het moment dat jij de energie in jouw baarmoeder hebt, ben je verbonden met de kosmische baarmoeder en zelf een Womb Keeper.


Voor wie?

Voel je je geroepen? Wil je weer helemaal in je vrouwelijke kracht komen staan, loslaten wat je niet meer dient en je dierbaarste wensen naar je toe halen? De Womb Healing is nagenoeg voor een ieder beschikbaar. Vrouwen bij wie de baarmoeder is weggehaald kunnen de inwijding heel goed ondergaan en zelf weer doorgeven. Marcela Lobos geeft aan dat de rite veilig aan zwangere vrouwen doorgegeven kan worden. Ursula Aerts plaatst hier een kanttekening bij dat je wellicht wilt overwegen om de eerste drie maanden te wachten in verband met het indalen van de ziel. Omdat de rite zoveel te weeg brengt adviseren wij vrouwen in een IVF-traject ook te wachten tot een rustperiode of indien een geslaagde terugplaatsing, tot na de derde maand.

 

Every woman who heals herself helps heal all the women

 who came before her,

 and all those who come after her...

Christiane Northrup

 

Reserveren?
De Baarmoeder healing kun je boeken als Holistisch individueel consult. Neem contact met me op. Of als workshop in mijn studio in Rijswijk. Kijk daarvoor in de Agenda. Ik kijk ernaar uit om dit krachtige ritueel met je te delen!

 

Wat zeggen anderen over mij

Lieve Saskia. Dat was een mooie “organische” “rite of the womb”…een mooi ritueel…. “Het”?! werkt nog steeds door…niet perse omdat het me bezighoudt maar meer “op de achtergrond, in de diepte” zou ik zeggen…hoe en wat is niet zo konkreet…”iets” is in gang gezet…dat is voelbaar in mij…

De zondag hierna heb ik in de tuin een vuurritueel gedaan waarin ik de “1e brief” heb verbrand…dat werkte “als een trein”…energetisch of zoiets, schoner, opgeschoond….het duurde heel lang voor de hele brief echt “tot op het bot” verbrand was…was zo goed om hier zo bewust mee te zijn…daarna voelde ik me echt bevrijd van een hele balast…voelde me lichter en nog steeds….

Ik voel me dankbaar en dankbaar naar jou: je zorgvuldigheid, je aanwezig zijn, al je zorg en steun, je vertrouwen, enthousiasme en warmte. 

Wat was t mooi alles bij elkaar. 🤩

En ik vond t erg fijn dat ik aanwezig mocht zijn bij het afsluitende ritueel en t opruimen… ik had dit nodig om t “ af te ronden “ voor mezelf en met elkaar en om weer op de fiets huiswaarts te kunnen. En dank je ook voor de prachtige roos! 

Lieve groet, Yvonne 🙏

 

Ik heb bij Saskia de Rite of the Womb gedaan. Ik heb het ervaren als een fijne manier om oude emoties los te kunnen laten op een zachte en liefdevolle manier. De wijze waarop Saskia deze rite begeleidde vanuit haar kennis en ervaring, was eveneens vanuit zachtheid en respect waarbij zij zich door haar intuïtie liet leiden. Kortom een heel fijne ervaring, die zeer krachtig is en die ik zeker nog eens zal herhalen.

Nogmaals dank, Andrea

 

Investering in jezelf
De Baarmoeder Healing (Rite of the Womb) individueel consult 75 min: € 75

Workshop Baarmoeder Healing (Rite of the Womb) groepssessie: € 50 (max 4 p)

 

Healing zet je zelfhelend vermogen weer AAN, zodat je kunt groeien tot je ware Zijn.