reiki healing

Wat is Reiki healing?

Reiki staat voor Universele Levensenergie en is een van de bekendere Japanse alternatieve geneeswijzen. Het is zelfhelend en werkt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Het leidt tot een diepe ontspanning, ontgift, heft energetische blokkades op, en versterkt je levensenergie. Reiki kan naast een reguliere therapie als aanvullende behandeling worden toegepast. Het kan ook een gunstig effect hebben als losstaande behandeling.

 

Hoe werkt Reiki?

Met de handen geeft de behandelaar een diepe energetische behandeling die werkt door op de balans van lichaam en geest en/of de chakra's. Je zelfhelend vermogen wordt aangezet. Geef jezelf een diepe ontspannende Reiki behandeling tegen stress, pijn, angst of onrust. Bij een Reiki healing kun je gewoon je kleren aanhouden. Het wordt op de kleding gegeven. 

 

Voor wie?

Een Reiki healing is voor iedereen toegankelijk. Deze holistische zienswijze is ook zeer geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Een holistische therapie kan ook kinderen goed ondersteunen. Bijvoorbeeld bij: leer-, concentratie-, adem- of slaapproblemen, spanningsklachten of psychosomatische klachten.

 

Reiki kan als alternatieve geneeswijze onder andere worden toegepast bij chronische ziekten (zoals reuma, artritis), rugpijn, hoofdpijn, buikpijn of stress-gerelateerde klachten. Ook als je geen specifieke klachten hebt, kan Reiki op verschillende niveaus ondersteuning bieden.

 

Hoe ziet een Reiki healing eruit?

Tijdens de healing plaatst de behandelaar de handen in verschillende posities op het lichaam. Hierdoor wordt extra (levens)energie naar de plek gestuurd en kan een lichamelijk of emotionele klacht worden verminderd of zelfs geheel verdwijnen. 

 

Reiki wordt op een behandeltafel gegeven. Het beste is om de behandeling in het begin 1-2 keer per week te herhalen. Preventief is 1 keer per maand aan te raden.

 

Saskia is geschoold Reiki III (Master) therapeute.

 

Wat zeggen anderen over mij

Voor welke behandeling dan ook, is het allerbelangrijkste voor mij dat de persoon goed voelt. Dat was bij Saskia meteen het geval toen ik haar zag en; haar mooie, ruime en lichte werkplek ademt een hele fijne sfeer. Na kort overleg gaat zij steeds weer rustig en gericht aan de slag. Ik vertrouw volledig op haar intuïtie, inzicht en kunde om te doen wat op dat moment nodig is. Ik vind het fijn om regelmatig bij Saskia te komen ter ondersteuning van een goede balans tussen alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel.
Gemma

 

Ik ben nu alweer 3 keer bij Saskia geweest voor een Reiki behandeling van een uur en ik voel me heel prettig bij haar. Ik kwam voor de ziekte die ik heb/had, een zeldzame vorm van psoriasis en die is inmiddels bijna weg! Enorm gelukkig en dankbaar nu mijn levenskwaliteit weer een upgrade heeft gekregen.

Silvana

 

Investering in jezelf of je kind
Reiki healing volwassene (60 min): € 65

Reiki healing kind 8 t/m 12 jaar (60 min): € 55

 

*Treatments can also be given in English or Italian

 

Healing zet je zelfhelend vermogen weer AAN, zodat je kunt groeien tot je ware Zijn.