chakra healing

Wat zijn chakra's?

Chakra’s zijn energiekolken in je lichaam. Je zou kunnen zeggen dat ieder chakra een energie knooppunt is, een plek waar energie zowel in als uit het lichaam stroomt. Net zoals bloemen kunnen chakra's open- of dichtgaan. Afhankelijk van de gesteldheid van het bewustzijn, kunnen ze verzwakken of tot volle bloei komen. Ze zullen echter nooit volledig sluiten. Er zijn zeven hoofd chakra’s, te weten: het kruin chakra (Sahasrara), het voorhoofd chakra (Ajna), het keel chakra (Vishuddha), het hart chakra (Anahata), de zonnevlecht chakra (Manipura), het hara of sacraal chakra (Swadhisthana) en het basis of stuit chakra (Muladhara).

 

Waarom een Chakra healing?

Als het lichaam gezond is, functioneren de chakra's goed. Spanningen en andere externe factoren kunnen ertoe leiden dat een chakra over- of onderactief raakt. Wanneer een chakra langere tijd in onbalans is, kunnen (lichamelijke) klachten ontstaan. Door de chakra's weer te herstellen en in balans te brengen, kan de levensenergie weer gaan stromen en klachten afnemen.

 

Hoe ziet een Chakra healing eruit?

Je ligt met comfortabele kleding op de behandeltafel. Er wordt gestart met ongeveer 15 minuten Reiki en/of Shiatsu drukpunten op het hoofd om meer in je lichaam te landen. Dan worden de chakra's uitgebalanceerd en energetische blokkades weggehaald. Hierdoor kom je meer in balans en kun je beter in je eigen kracht staan. Je energie wordt aangevuld en je aura opgeschoond.

 

Indien gewenst kan worden bekeken op welk holistisch niveau (lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch of spiritueel) een chakra in onbalans is. Dit geeft je inzicht. 

 

Voor wie?

Een Chakra healing is voor iedereen toegankelijk, ook (hooggevoelige) kinderen kunnen hier baat bij hebben. Het geeft inzicht en meer bewustzijn in lichaam en geest.

 

Reserveren?

Wil je ook meer in balans komen? Reserveer een Chakra healing van 60 minuten.

Tarieven?

 

Healing zet je zelfhelend vermogen weer AAN, zodat je kunt groeien naar je ware Zijn.

 

*Treatments are also available in English or Italian.