chakra healing

Wat zijn chakra's?

Chakra’s zijn energiekolken in je lichaam. Je zou kunnen zeggen dat ieder chakra een energie knooppunt is, een plek waar energie zowel in als uit het lichaam stroomt. Net zoals bloemen kunnen chakra's open- of dichtgaan. Afhankelijk van de gesteldheid van het bewustzijn, kunnen ze verzwakken of tot volle bloei komen. Ze zullen echter nooit volledig sluiten. Er zijn zeven hoofd chakra’s, te weten: het kruin chakra (Sahasrara), het voorhoofd chakra (Ajna), het keel chakra (Vishuddha), het hart chakra (Anahata), de zonnevlecht chakra (Manipura), het hara of sacraal chakra (Swadhisthana) en het basis of stuit chakra (Muladhara).

 

Waarom een Chakra healing?

Als het lichaam gezond is, functioneren de chakra's goed. Spanningen en andere externe factoren kunnen ertoe leiden dat een chakra over- of onderactief raakt. Wanneer een chakra langere tijd in onbalans is, kunnen (lichamelijke) klachten ontstaan. Door de chakra's weer te herstellen en in balans te brengen, kan de levensenergie weer gaan stromen en klachten afnemen.

 

Hoe ziet een Chakra healing eruit?

Je ligt met comfortabele kleding op de behandeltafel. Er wordt gestart met ongeveer 15 minuten Reiki en/of Shiatsu drukpunten op het hoofd of de voeten om meer in je lichaam te landen. Dan worden de chakra's uitgebalanceerd en energetische blokkades weggehaald. Hierdoor kom je meer in balans en wordt je zelfhelend vermogen aangezet. Je energie wordt aangevuld en je aura opgeschoond.

 

Indien gewenst kan worden bekeken op welk holistisch niveau (lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch of spiritueel) een chakra in onbalans is. Dit geeft je inzicht. 

 

Voor wie?

Een Chakra healing is voor iedereen toegankelijk, ook (hooggevoelige) kinderen kunnen hier baat bij hebben. Het geeft inzicht en meer bewustzijn in lichaam en geest.

 

Reserveren?

Wil je ook meer in balans komen? Reserveer een Chakra healing van 60 minuten.
 

Wat zeggen anderen over mij

Voor welke behandeling dan ook, is het allerbelangrijkste voor mij dat de persoon goed voelt. Dat was bij Saskia meteen het geval toen ik haar zag en; haar mooie, ruime en lichte werkplek ademt een hele fijne sfeer. Na kort overleg gaat zij steeds weer rustig en gericht aan de slag. Ik vertrouw volledig op haar intuïtie, inzicht en kunde om te doen wat op dat moment nodig is. Ik vind het fijn om regelmatig bij Saskia te komen ter ondersteuning van een goede balans tussen alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel.
Gemma

 

Investering in jezelf of je kind
Chakra healing volwassene 60 min: € 65

Chakra healing kind 8 t/m 12 jaar 60 min: € 55 

 

Healing zet je zelfhelend vermogen weer AAN, zodat je kunt groeien naar je ware Zijn.

 

*Treatments can also be given in English or Italian

 

Healing zet je zelfhelend vermogen weer AAN, zodat je kunt groeien tot je ware Zijn.