klank healing

Wat is Klank healing?

Klankschalen worden steeds vaker gebruikt om spanningen en blokkades efficiënt te behandelen. Klank doordringt ons hele systeem tot op celniveau. Alle weefsels en organen, waaronder de plaatsen waar zich blokkades bevinden, worden aangetrild en kunnen zo weer in balans gaan resoneren (meetrillen) met de rest van het lichaam. Klankschalen kunnen ons helpen om in balans met onszelf en onze omgeving te leren leven. Ze werken in op lichaam, geest en ziel.

 

Iedere cel in ons lichaam is onderhevig aan klankaanraking en aangezien ons lichaam voor zo'n 75% uit water bestaat, beweegt de zuivere harmonische klank heel soepel door cel- en weefsel structuur. De trilling van een klankschaal heeft een krachtige uitwerking. Er gebeurt iets met ons, alsof er iets opengaat, dat onder de druk van het dagelijkse leven gewoonlijk dichtgehouden wordt.


Klanktherapie zorgt voor een betere balans en een betere ‘samenwerking’ tussen beide hersenhelften. Deze factoren versterken elkaar en hebben daarom zo’n buitengewoon helende werking.

 

Reiki staat voor Universele Levensenergie en is een van de bekendere Japanse alternatieve geneeswijzen. Het is zelfhelend en werkt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Het leidt tot een diepe ontspanning, ontgift, heft energetische blokkades op, en versterkt je levensenergie.

 

Een Koshi is een windgong. Je brengt er harmonie, liefde, vrede en vreugde mee in het hart van de cliënt. Mensen ervaren vaak een zeer diepe ontspanning, en de Koshi vult het lichaam van de cliënt met energie.


Hoe ziet een Klank healing eruit?

Je ligt op een comfortabele massage tafel. De behandeling wordt gestart met één of meerdere klankschalen en de Koshi (windgong), eventueel aangevuld met de Sjamanendrum. Ter afsluiting van de behandeling wordt Reiki gegeven, afgestemd op jouw behoefte(n). De behandeling duurt 60 minuten.

 

Voor wie?

Een Klank healing is voor bijna iedereen toegankelijk. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor (hooggevoelige) kinderen van alle leeftijden. Het ondersteunt volwassenen en kinderen bij bijvoorbeeld klachten als: rugpijn, hoofdpijn, astma/eczeem/allergie, depressie, vermoeidheid/burn-out verschijnselen, concentratie stoornissen, slapeloosheid, stress/spanningsklachten.


Klankschalen zijn openend, geven inzicht en kunnen herinneringen oproepen en/of versterken. Ze zijn minder geschikt voor mensen met de ziekte van Ménière, mensen met traumatische ervaringen, fobieën en/of erge angsten. Bij deze mensen zijn de klankschalen soms af te raden. 


Reserveren?

Wil je ook meer in balans komen? Reserveer een Klank healing van 60 minuten.

Tarieven?

 

Healing zet je zelfhelend vermogen weer AAN, zodat je kunt groeien tot je ware Zijn.

 

*Treatments are also available in English or Italian.