Therapie & healing

Je kunt bij Inner Smile Yoga&Shiatsu terecht voor Holistische Coaching d.m.v. Energetische therapie, Shiatsu therapie, Reiki healing, Chakra healing en Klank healing. De Baarmoeder (Rite of the Womb) healing geef ik in een groep of individueel.

 

Als je vanuit een holistische visie werkt, gaat dit er vanuit dat alles met elkaar verbonden is. 'Holos' betekent volledig of geheel. In deze gezondheidszorg wordt dus niet alleen naar een specifieke klacht gekeken, maar naar de cliënt als totaliteit.

 

Volgens de holistische visie ben je een eenheid en kun je een klacht dus anders benaderen. Je kunt ontdekken waar de klacht vandaan komt en hoe deze het beste behandeld kan worden. Het probleem wordt dan aangepakt bij de kern en dat doen we door de vijf holistische niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel te onderzoeken. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door Holistische therapie&healing wordt je zelfhelende vermogen weer aangezet.

 

Saskia is geschoold Shiatsu Therapeut, Holistisch Therapeut/Coach, Reiki I+II+III (Master) Therapeut en het Werken met Klankschalen. Alle behandelingen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen (8 t/m 12 jaar).

 

Heb je een vraag over één van de behandelingen? Neem contact met me op. 

Shiatsu therapie

De energiebanen  (meridianen) staan in verbinding met je organen en hebben invloed op alle lichaamsfuncties. Ik breng de (levens) energie weer in beweging waardoor blokkades zich opheffen. Meestal verdwijnen de klachten of nemen ze af en kun je weer ontspannen, slaap je beter en krijg je meer energie.

chakra healing

Als het lichaam gezond is, functioneren de chakra's goed. Spanningen en andere externe factoren kunnen ertoe leiden dat een chakra over- of onder-actief raakt. Wanneer een chakra langere tijd in onbalans is, kunnen (licha-melijke) klachten ontstaan. Door de chakra's weer te herstellen en in balans te brengen, kan de levens-energie weer gaan stromen en klachten afnemen.

Reiki healing

Reiki staat voor Universele Levensenergie en is een van de bekendere Japanse alternatieve geneeswijzen. Het is zelfhelend en werkt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Het leidt tot een diepe ontspanning, ontgift, heft energetische blokkades op, en versterkt je levensenergie. 

klank healing

Klankschalen worden steeds vaker gebruikt om spannin-gen en blokkades efficiënt te behandelen. Klank door-dringt ons hele systeem tot op celniveau. Alle weefsels en organen, waaronder de plaatsen waar zich blok-kades bevinden, worden aangetrild en kunnen zo weer in balans gaan reso-neren (meetrillen) met de rest van het lichaam.

energetische therapie

Wil je wat meer onder-steuning bij de uitdagingen in je leven? Zit je in een burn-out of heb je symp-tomen die erop lijken? Heb je lichamelijke of emotionele stress? Door Energetische therapie wordt je zelfhelende vermogen weer aangezet.

baarmoeder healing

De Rite of the Womb, de Baarmoeder rite wordt ook wel de 13e Munay-Ki inwijding genoemd. Een healing en een weder-geboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw (vrouw-) zijn. Elk mens mag zich weer herinneren en voelen wie zij/hij werkelijk is. Wijs, zacht, liefdevol en boordevol creatie kracht.


Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl