behandelingen

Je kunt bij Inner Smile Yoga&Shiatsu niet alleen terecht voor Shiatsu of Reiki behandelingen, maar ook voor Holistische Therapie/Coaching consulten. 

 

Als je vanuit een holistische visie werkt, gaat dit er vanuit dat alles met elkaar verbonden is. 'Holos' betekent volledig of geheel. In deze gezondheidszorg wordt dus niet alleen naar een specifieke klacht gekeken, maar naar de cliënt als totaliteit.

 

Volgens de holistische visie ben je een eenheid en kun je een klacht dus anders benaderen. Je kunt ontdekken waar de klacht vandaan komt en hoe deze het beste behandeld kan worden. Het probleem wordt dan aangepakt bij de kern en dat doe je door de vijf holistische niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel te onderzoeken. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Saskia is geschoold Shiatsu therapeute en Reiki III (Master) therapeute. Momenteel volgt zij de tweejarige opleiding tot Holistisch Therapeut/Coach bij Zoma. Zij heeft het 1e jaar reeds behaald (2022). Dit is een mooie aanvulling op de behandelingen.

 

Shiatsu

De energiebanen (meridi-anen) staan in verbinding met je organen en hebben invloed op alle lichaams-functies. Ik breng de (levens)energie weer in beweging waardoor blokkades zich opheffen. Meestal verdwijnen de klachten of nemen ze af en kun je weer ontspannen, slaap je beter en krijg je meer energie.

Reiki

Reiki staat voor Universele Levensenergie en is een van de bekendere Japanse alternatieve geneeswijzen. Het is zelfhelend en werkt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Het leidt tot een diepe ontspanning, ontgift, heft energetische blokkades op, en versterkt je levensenergie. 

Holistisch consult

Met holistische therapie/coaching kom je weer thuis bij jezelf, waardoor je onvoorwaardelijk van jezelf kunt houden, precies zoals je bent. De cliënt wordt uitgenodigd helemaal in zijn eigen kracht te staan en te leven vanuit liefde en licht.