Do-in yoga

Wat is Do-In Yoga?
Do-In Yoga is verwant aan de Shiatsu therapie waarin de nadruk meer ligt op oefeningen voor de drukpunten en meridianen, waardoor je energiecirculatie wordt vergroot. Het brengt je meer lichaamsbewustzijn en bewegings-plezier. En je krijgt door de houdingen meer vitaliteit, kracht en flexibiliteit. Met Do-In Yoga wordt verbinding gelegd met Shiatsu, Yoga, Zen en Martial Arts.

 

Deze vorm van yoga onderscheidt zich door zijn zelfgenezend vermogen. Met behulp van de speciale Oosterse lichaamsoefening-en versterk je lichaam en geest. Je komt steeds lekkerder in je vel te zitten: het lichaam verjongd, wordt soepeler en veerkrachtiger, de geest wordt helder, het hart ervaart rust.

 

Do-In betekent letterlijk: ‘De reis naar binnen’; de weg die leidt naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

Voor wie?
Iedereen van elk niveau en van elke leeftijd kan aan deze bewegingsvorm deelnemen. Oefeningen kunnen hierop worden aangepast. Er is geen prestatiedwang en je wordt gestimuleerd de grenzen van je lichaam te verkennen.

 

Bij welke klachten?

Do-In Yoga kan ondersteuning geven bij:

- Burn-out/depressie

- Stressgevoeligheid

- Herintegratie

- Ziektepreventie

- RSI of andere nek- en schouderklachten

- Rugklachten

- Vermoeidheidsklachten

- Slaapproblemen

- Zelfontwikkeling

 

Je kunt individueel (privé) een les volgen of in een groep. Ook vinden Yoga&Shiatsu workshops plaats. De lessen vinden plaats in eigen sfeervolle yoga studio. 

 

Ik kan ook op locatie worden ingehuurd. Do-In Yoga kan namelijk ook goed onderdeel uitmaken van een (stilte) retraite of Yoga week(end)!

 

Wat anderen zeggen over mij: kijk bij 'Ervaringen'

 

Inschrijven? 

Inschrijfformulier voor een Do-In Yogales? Klik hier.  Wat zijn de tijden en kosten? Of kijk in de Supersaas Agenda om je in te schrijven.

 

Nieuw: Voel je je onrustig of gespannen? Doe een (online) Yoga privé les. Neem contact met me op!

 

Meer weten over Do-In Yoga? Mooi artikel in Yoga International (2019)

 

Registratie in het Do-In Yoga beroepsregister KvK 28096571/SBI 9412

 

Link docentenregister Do-In Yoga