Yoga online

Het is nu mogelijk om een Do-In Yoga les via Facebook Live (online) te volgen. De online les vindt elke week live in de studio plaats op donderdag om 9.30uur.


4-rittenkaart online yoga les € 40


Deze 4-rittenkaart heeft allerlei leuke extra’s voor je:

  • 4 online lessen: je kunt 4 online lessen (geldig 4 weken lang) terugkijken waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt op de besloten groep op Facebook of Youtube
  • Toegang tot gratis video's van lessen op de besloten groep op Facebook of Youtube
  • Een korting van € 2,50 op één workshop in de studio (1x per maand)
  • Eenmalig gratis Yoga&Shiatsu advies via mail of Whatsapp

Je mist geen enkele les meer; ook al ben je met vakantie, ziek of ben je niet in de gelegenheid om te komen naar de studio.

 

Of wil je een online Yoga les in je vakantie? Dan krijg je een losse les voor € 15. Als je een keer een gratis les wilt uitproberen, neem contact met me op!

 

Ook is het mogelijk via mijn Youtube kanaal elke week een Do-In Yoga les te ontvangen. Hier gelden dezelfde extra's voor (bij een 4-rittenkaart online yoga les).


Ja, ik schrijf me in voor een 4-rittenkaart online yoga lessen!

Ja, ik schrijf me in voor een losse online yoga les!

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wist je dat Do-In Yoga is gericht op het stimuleren van de natuurlijke manier van bewegen vanuit de buikkracht (Hara), die terug te vinden is in de Oosterse vechtsporten en krijgskunsten? Zoals: Tai chi, Qi Gong, Aikido. Ook oefeningen voor versterking van de spieren van het lichaam komen uit de Power (Iyengar/Ashtanga) en Hatha Yoga.


Wat anderen zeggen over mij? Kijk bij 'Ervaringen'


Of wordt lid van de groep 'Yoga with an Inner Smile' op Facebook