Yoga online

Hoe is het met je in deze onrustige tijd? Heb je genoten van de online Do-In Yoga lessen en wil je deze graag blijven volgen? Of nog geen tijd gehad om mee te doen? Dan heb ik iets voor je. 

Het is vanaf 1 juli a.s. mogelijk om een Do-In Yoga les in de studio (groepsles) en via Facebook of Youtube (online) te volgen. De online les vindt elke week live in de studio plaats op donderdag om 9.30uur.


Normaal is de prijs voor een groepsles - in de studio - 4-rittenkaart € 40 en ik ga iets unieks doen. Je betaalt nu voor een:

combi 4-rittenkaart € 48


De combi 4-rittenkaart heeft allerlei leuke extra’s voor je:

  • 4 groepslessen in de studio (geldig 4 weken lang)
  • 4 online lessen: je kunt 4 online lessen (geldig 4 weken lang) terugkijken waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt op de besloten groep op Facebook of Youtube
  • Toegang tot gratis lessen op de besloten groep op Facebook of Youtube
  • Een korting van € 2,50 op één workshop in de studio (1x per maand)
  • Eenmalig gratis Yoga&Shiatsu advies via mail of Whatsapp

Je mist geen enkele les meer; ook al ben je met vakantie, ziek of ben je niet in de gelegenheid om te komen naar de studio.


Ja, ik schrijf me in voor een combi 4-rittenkaart!
 

Wil je alleen online lessen volgen? Normaal is de prijs voor een online les € 40 en ik ga iets unieks doen! Je betaalt nu voor een:


4-ritten kaart online yoga les € 25 (dus maar € 6,25 per les)

 

Je krijgt 4 lessen plus alle leuke extra’s hierboven genoemd voor € 25. Of wil je een online Yoga les in je vakantie? Dan krijg je een losse les voor € 7,50.


Ja, ik schrijf me in voor een 4-rittenkaart online yoga lessen!

Ja, ik schrijf me in voor een losse online yoga les!

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wist je dat Do-In Yoga is gericht op het stimuleren van de natuurlijke manier van bewegen vanuit de buikkracht (Hara), die terug te vinden is in de Oosterse vechtsporten en krijgskunsten? Zoals: Tai chi, Qi Gong, Aikido. Ook oefeningen voor versterking van de spieren van het lichaam komen uit de Power (Iyengar/Ashtanga) en Hatha Yoga.


Wat anderen zeggen over mij? Kijk bij 'Ervaringen' of bekijk mijn 'Video's'


Of wordt lid van de groep 'Yoga with an Inner Smile' op Facebook