Yoga

Inner Smile Yoga & Shiatsu verzorgt Yoga groeps- en privé lessen in haar persoonlijke en sfeervolle Yoga en Therapie Studio te Voorburg-West/Rijswijk. 

 

De groepslessen Do-In Yoga en andere activiteiten zijn in kleine groepen (6 personen), dus persoonlijke aandacht staat voorop.

 

Elke maand wordt een Mini-retreat aangeboden op zaterdagochtend van 10.00-12.00uur. Deze bestaat uit Yoga plus Shiatsu acupressuur punten, Reiki of een Vuur ceremonie.

 

Elke maand is er een Klank Healing concert in kleine groep op donderdagavond van 20.15-21.15uur. Er wordt gestart met een Body scan/Yoga Nidra. Deze zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

 

Tevens verzorgt Saskia Workshops Baarmoeder Healing (Rite of the Womb) voor vrouwen in een kleine groep op zaterdag, 1x per 3 maanden.

 

In juni, juli of augustus geeft Saskia Buiten Yoga lessen als het weer dit toelaat op het strand in Meijendel op zaterdagochtend.

 

Ook kun je bij haar terecht voor verschillende behandelingen zoals: Energetische therapie, Shiatsu therapie, Reiki, Klank en Chakra healings. Deze behandelingen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Ook kun je terecht voor individuele Baarmoeder healing (Rite of the Womb) sessies.

 

Momenteel geeft zij geen Kinderyoga lessen meer, wel individuele Kinderyoga therapie lessen voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben.

 

Als je voor het eerst meedoet met een groepsyoga les of workshop/cursus in de studio, dien je je aan te melden met inlog en wachtwoord in Supersaas. Dan schrijf je je in en ga je akkoord met de algemene voorwaarden:


Inschrijfformulier voor een volwassene yoga les? Klik 
hier
 

In de winkel koop je je Yoga kaart of andere activiteit en dan schrijf je je in de Agenda in.

Do-In yoga

Deze vorm van yoga onderscheidt zich door zijn zelf genezend vermogen. Met behulp van de speciale Oosterse lichaamsoefeningen versterk je lichaam en geest. Je komt steeds lekkerder in je vel te zitten: het lichaam verjongd, wordt soepeler en veerkrachtiger, de geest wordt helder, het hart ervaart rust.

Kinderyoga

Kinderyoga bevordert souplesse, kracht en evenwicht in fysiek en mentaal opzicht.

Kinderen worden zich bewuster van hun lichaam en leren verschil waar te nemen tussen spanning en ontspanning. Daarnaast wordt ook verbinding gelegd met emoties, het denken, sociale vaardigheden en de verbeeldingskracht.

therapie/ coaching

In de Kinderyoga therapie sessies leert het kind op speelse wijze zijn/haar eigen ruimte en grenzen te ontdekken. Het verschil tussen in- en ontspanning waar te nemen en wordt de concentratie en focus verbeterd. Daarnaast wordt de balans op fysiek, mentaal en emotioneel vlak bevorderd.


Download
Algemene Voorwaarden Inner Smile Yoga&Sh
Adobe Acrobat document 101.9 KB