bedrijven

Inner Smile Yoga&Shiatsu kan begeleiding verzorgen via een Shiatsu behandeling (therapie/coaching) of een Do-In Yoga (individuele of) groepsles op locatie of in haar eigen persoonlijke Yoga en Therapie studio. U wilt toch ook dat uw werknemers in gezonde conditie werkzaam zijn en blijven?

 

Tegenwoordig is een burn-out of depressie niet meer weg te denken uit deze maatschappij. Zorg goed voor uw medewerkers, dan kunnen zij hun beroep en passie vanuit het hart uitoefenen.

 

Shiatsu behandeling

Saskia van Inner Smile Yoga&Shiatsu geeft de medewerker(s) een geduldige, rustige begeleiding. Samen met u stel ik een individueel behandelplan op. Het behandelplan kan bestaan uit Shiatsu, Do-In Yoga, Yoga therapie & coaching. Dit kan een preventieve behandelvorm zijn om de werknemer gezond te houden of ter ondersteuning van het herstelproces.

Do-In Yoga

Do-In Yoga is een Oosterse bewegingsvorm welke zijn oorsprong vindt in de Shiatsu therapie. Door bepaalde oefeningen en strekkingen wordt de energie circulatie in het lichaam bevordert en het zelfhelend en regulerend vermogen van het lichaam versterkt. Do-In betekent letterlijk: ‘De reis naar binnen’; de weg die leidt naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

De lessen en therapie/coaching van Inner Smile Yoga&Shiatsu bieden emotionele ontspanning, innerlijke rust, verlichting van lichamelijke en geestelijke klachten, beter leren luisteren naar het lichaam en de gevoelens die daarbij horen. Ik denk graag mee om de innerlijke kracht en het zelfhelend vermogen van uw werknemer te versterken.

 

Bij welke klachten?

Do-In Yoga kan ondersteuning geven bij:

- Burn-out/depressie

- Stressgevoeligheid

- Herintegratie

- Ziektepreventie

- Heidag(en)

- Bewustzijnstraining

- Zelfontwikkeling


Kinderyoga

Ook een speciale Kinderyoga les of Kinderyoga Therapie (individueel) is mogelijk. U kunt voor meer informatie en de mogelijkheden contact met mij opnemen.

 

Tarieven

Yoga privé les / 1 uur / € 70 ex btw

Yoga privé lessen / 10 lessen / € 700 ex btw
Kinderyoga les / 1 uur / € 70 ex btw

Kinderyoga / 1 uur / 10 lessen /€ 700 ex btw

Shiatsu behandeling (therapie&coaching) /

1 uur / € 85 ex btw
Shiatsu behandeling (therapie/coaching) /

10 sessies/€ 850 ex btw


Werkervaring bij:

  • Smallsteps Kinderopvang-Leidschendam (2020)
  • Running Buddha-Voorburg (2017-2018)
  • Susan Shiatsu & SRT-Wateringen (2017-2018)
  • Nuffic De Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs-Den Haag (2006-2007/2016)