bedrijven

Inner Smile Yoga&Shiatsu kan begeleiding verzorgen via een Shiatsu behandeling (therapie/coaching), Reiki of een Do-In Yoga (individuele of) groepsles op locatie of in haar eigen persoonlijke Yoga en Therapie studio. U wilt toch ook dat uw werknemers in gezonde conditie werkzaam zijn en blijven?

 

Tegenwoordig is een burn-out of depressie niet meer weg te denken uit deze maatschappij. Zorg goed voor uw medewerkers, dan kunnen zij hun beroep en passie vanuit het hart uitoefenen.

 

De behandeling

De behandeling van Saskia van Inner Smile Yoga&Shiatsu biedt emotionele ontspanning, innerlijke rust en verbinding. De medewerker leert door zachtheid beter te luisteren naar het lichaam. Saskia denk graag met de medewerker mee zodat hij/zij weer zijn/haar kracht kan hervinden; door meer zelfcompassie en eigenliefde.

 

Samen met u stel ik een individueel behandelplan op. Het behandelplan kan bestaan uit Shiatsu, Reiki, Do-In Yoga therapie & coaching. Dit kan een preventieve behandelvorm zijn om de werknemer gezond te houden of ter ondersteuning van het herstelproces.

Bij welke klachten?

Do-In Yoga kan ondersteuning geven bij:

- Burn-out/depressie

- Stressgevoeligheid

- Herintegratie

- Ziektepreventie

- Heidag(en)

- Bewustzijnstraining

- Zelfontwikkeling


Kinderyoga

Ook een speciale Kinderyoga les, Kinderyoga reeks of Kinderyoga Therapie (individueel) is mogelijk. U kunt voor meer informatie en de mogelijkheden contact met mij opnemen.

 

Tarieven

Yoga privé les / 1 uur / € 70 ex btw

Yoga privé lessen / 10 lessen / € 700 ex btw
Kinderyoga les / 1 uur / € 70 ex btw

Kinderyoga / 1 uur / 10 lessen /€ 700 ex btw

Therapie & coaching) / 1 uur / € 95 ex btw
Therapie/coaching) / 10 sessies/€ 950 ex btw