bedrijven

Inner Smile Yoga&Shiatsu kan begeleiding verzorgen via een Shiatsu behandeling of een Do-In Yoga (individuele of) groepsles op locatie of in haar eigen persoonlijke Yoga en Therapie studio. Het is namelijk belangrijk dat uw werknemers in gezonde conditie werkzaam zijn en blijven.

 

Tegenwoordig is een burn-out of depressie niet meer weg te denken uit deze maatschappij. Zorg goed voor uw medewerkers, dan kunnen zij hun beroep en passie vanuit het hart uitoefenen.

 

Shiatsu therapie

Ik geef de medewerker een fijne persoonlijke begeleiding. Samen met u stel ik een individueel behandelplan op. Dit kan een preventieve behandelvorm zijn om de werknemer gezond te houden of ter ondersteuning van het herstelproces.

Do-In Yoga

Do-In Yoga is een Oosterse bewegingsvorm welke zijn oorsprong vindt in de Shiatsu therapie. Door bepaalde oefeningen en strekkingen wordt de energie circulatie in het lichaam bevordert en het zelfhelend en regulerend vermogen van het lichaam versterkt. Do-In betekent letterlijk: ‘De reis naar binnen’; de weg die leidt naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

Bij welke klachten?

Do-In Yoga kan ondersteuning geven bij:

- Burn-out/depressie

- Stressgevoeligheid

- Herintegratie

- Ziektepreventie

- Heidag(en)

- Bewustzijnstraining

- Zelfontwikkeling

 

Ook een stoel yoga les voor senioren is mogelijk. U kunt voor meer informatie en de mogelijkheden contact met mij opnemen.

 

Tarieven

Yoga les / 1 uur / € 35 ex btw

Yoga lessen reeks / 10 lessen / € 350 ex btw

Shiatsu behandeling / 1 uur / € 60 ex btw